Visita a la deixalleria mòbil

El proper dilluns 16 a les 16:00h anirem a la Plaça de Sant Miquel al PUNT VERD MÒBIL ESCOLAR, que és una deixalleria mòbil! 

Aquell dia podeu portar per llençar... 

    • Residus reutilitzables: són aquells residus que se’n pot tornar a fer un ús directament. Per exemple: roba i calçat, ampolles de cava, cartutxos de tinta i tòners.

    • Residus reciclables: són aquells residus que contenen materials que es poden sotmetre a un procés de reciclatge o bé, elements que es poden recuperar o reutilitzar. Per exemple: televisors i monitors, equips informàtics, material elèctric, olis de cuina, ferralla domèstica, porexpan, fusta, ...

    • Residus especials: són un grup de residus que per la seva composició, han de rebre un tractament adequat per ser eliminats de forma controlada, és a dir, de manera que s’eviti la seva dispersió en el medi i la seva incidència ambiental. Per exemple: pintures i vernissos, àcids i bases, olis de cotxe, bateries, piles...

  • Els materials recollits a les deixalleries podran ser: reutilitzats, recuperats mitjançat el reciclatge o eliminats de manera controlada.

  • Contribuint a la recollida selectiva de residus es redueix l’aportació de residus als abocadors o incineradores (reduint així els impactes ambientals d’aquests tractaments), es reaprofiten materials i es contribueix a l’estalvi de recursos (materials, aigua i energia) per produir els nous productes.
Etiquetes de comentaris: , ,

Publica un comentari a l'entrada

[blogger]

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Amb la tecnologia de Blogger.