Cinc cèntims de la reunió

En primer lloc, agraïm a totes les famílies l'assistència a la reunió del passat dimecres.

Per aquells que no vareu poder assistir us fem cinc cèntims d'alguns aspectes que vam destacar i d'altres que volem afegir com:

- Entrades i sortides: Per norma, als migdies obrirà la porta la Natalia Aldecoa (La Natalia) i a les 16:45-17:00h tancarà la porta la Natalia Ortiz (La Nati). A les 15:00h no s'obrirà mai la porta taronja sinó la porta petita del pati interior.
- Puntualitat (Les entrades són a les 9:00h i a les 15:00h; i les sortides són a les 12:45h i a les 16:45h). 
- Aprofiteu el sobre per fer-nos arribar qualsevol informació referent als vostres fills/es per tal de fer una entrada més lleugera. 
- Alimentació (no donarem a la classe cap esmorzar/berenar que no compleixi les normes del centre com per exemple: Bolleria industrial i/o llaminadures).
- Introducció a la classe de joguines i jocs no convencionals fets amb material de rebuig, de la natura, etc.
- Parem atenció a les joguines i les coses de casa que poden ser perilloses per a la resta de companys com per exemple: monedes, cotxets desmuntables, etc.
- Jaquetes i bates marcades amb el nom i amb betes.
- No patiu per les taques de les bates escolars ja que són per protegir la roba! (s'han de tacar!). 
- Roba còmoda per facilitar l'autonomia de l'infants (no cinturons, no bambes amb cordons, no "petos", no pantalons estrets i amb botons...)
- Participació en el dia del protagonista i d'altres sortides. (La més costosa és la de l'Aquàrium, per l'autocar i encara està per definir. Per aquest motiu, tindrem en compte oferir-vos l'oportunitat de fer el pagament en dos terminis).
- Visualització del bloc amb freqüència perquè no hi ha circulars (preferiblement dimarts i dijous).
- Necessitem voluntaris per a fer de Reis de l'Orient. 
- Les entrevistes personals es duran a terme abans d'acabar el primer trimestre. Ja us anirem citant.
- Es prega que abans de començar el control d'esfínters ens trobem en una petita reunió per tal d'explicar com poder fer-ho plegats. 
- Demanem puntualitat a l'hora de portar el material demanat (i d'altres que us demanarem ben aviat!) com: les capsetes, els pots metàl·lics, la foto de la família i les ampolles d'aigua!


Aquest any, us adjuntarem el més aviat possible un correu electrònic amb la informació sobre "què treballem a l'escola"!

Gràcies i fins demà!
Etiquetes de comentaris: ,

Publica un comentari

[blogger]

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Amb la tecnologia de Blogger.