Un Sant Jordi molt valent...

La setmana passada vam celebrar Sant Jordi. I quin Sant Jordi!!! Hem tingut de tot: cercavila, una representació de la llegenda i els Jocs Florals.

Al cercavila vam lluir el drac fet per tots els nens d'infantil, des dels nens i nenes de la llar d'infants fins als de P5. La llegenda de Sant Jordi la van representar els nens i nenes de P4 i a la tarda, als Jocs florals, els nens i nenes de P3 i P4 ens van cantar la cançó "Surt solt, solet", les sargantanes (P5) van llegir el conte que ells mateixos es van inventar. Al final es van donar els premis del concurs de dracs, aquest any els guanyadors han sigut: Clara Llinàs (P3), Alyssa (P4) i Kevin Segovia (P5)


Cançó:


Conte:

El robot "Xatarra", el drac i el ratolí


Hi havia una vegada un drac que vivia en una cova a dins d’un bosc. Un bon dia va sortir a buscar alguna cosa de menjar per dinar. Com que no trobava res de res i estava cansat es va estirar una estona a descansar en un prat molt bonic.
Aquell dia, en “Xatarra”, un robot molt divertit havia sortit a passejar pel camp. Cansat de passejar va decidir seure un estona damunt d’una mena de pedra molt grossa que va trobar. Però allò no era una pedra, era l’esquena del drac. El drac es va espantar i de la flamerada que va treure per la boca va cremar el robot. El robot va marxar corrents i es va tirar a un llac d’allà aprop per apagar les flames.
En Xatarra va quedar carbonitzat i ja no funcionava. Ja no podia passejar pel camp, ni parlar ni fer res de res.
Al cap d’una estona va passar per allà un ratolí molt savi i una mica màgic que va veure el robot flotant al llac. Va pensar que el podria ajudar: li va canviar les piles, els cables que no funcionaven, li va posar botons nous, el va pintar de color groc i, finalment, li va tirar una mica de "polvos" màgics.
Tot d’una, en Xatarra es va posar a caminar. El ratolí es va posar molt content i van estar jugant junts. I així és com el robot i el ratolí es van fer molt amics i van decidir anar a viure junts.

I vet aquí un gos i vet aquí un gat...
... aquest conte s’ha acabat.

Etiquetes de comentaris: , , ,

Publica un comentari

[blogger]

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Amb la tecnologia de Blogger.